top of page

FC9M op stage in Brugge!

Ons eerste elftal vertrok op vrijdag 20 juli 2018 naar Brugge voor een driedaagse stage. Wij blikken terug!

Vrijdag 20/07

Vrijdag kwamen de spelers samen in Hostel Europa in Brugge. Na het inchecken trokken de spelers naar het centrum van Brugge voor het teamdiner. De dag werd afgesloten met een quiz. De quiz werd gewonnen door team 'Kamer 11': Alexander Laborha, Kevin Vanbelleghem, Jeremy Pinkers, T1 Chris Peeters en Andy Luypaert.

Zaterdag 21/07

Zaterdag trokken de spelers naar het strand voor de eerste training van de dag. Naast hard werken werd er op het strand ook tijd gemaakt voor veel plezier! Na het middagmaal stond er een pittige veldtraining op het programma. Na het avondmaal ging de groep de benen losgooien in het centrum van Brugge.

FC Negenmanneke l Fun at the beach!

Zondag 22/07

Zondag keerden de spelers na hun ontbijt terug naar huis.

Bekijk hier de foto's van de stage!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page