Samen vliegen we er opnieuw in om er een mooi en sportief seizoen van te maken. 

 

Hoewel kameraadschap, clubliefde en de familiale sfeer ook dit jaar centraal staan, willen we onze sportieve ambities niet wegsteken. We hopen, na het seizoen van bevestiging vorig jaar, een rustig seizoen te kunnen draaien in het midden van het klassement. Voor het derde seizoen op rij zal onze gewezen kapitein, Christophe Peeters, de trainersrol op zich nemen. 

 

Jeugdcoördinatrice Valérie Marchoul staat nog steeds paraat voor de trainers en jeugdspelertjes. Met trots kunnen wij ook melden dat wij dit seizoen van zes naar maar liefst tien jeugdploegen zijn overgestapt! 

 

Om iedereen in onze club zijn of haar hobby te kunnen laten uitoefenen zijn er veel handen nodig. Wij kunnen zoals steeds rekenen op een heleboel partners en op de inzet van de vrijwilligers die een heel jaar lang de handen uit de mouwen steken.

Alvast bedankt hiervoor! 

 

De samenwerking met het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw verloopt ook nog steeds zeer vlot. Voor de continuïteit van deze positieve samenwerking rekenen wij op huidig schepen van Sport, Herwig Smeets en burgemeester, Luc Deconinck. 

 

Ook een woord van dank voor onze sponsors en supporters, die onze club steeds opnieuw steunen. 

 

Na een welverdiende vakantie zijn wij klaar voor een nieuw seizoen, hopelijk jullie ook! 

 

 

Tot binnenkort! 

Het bestuur.

MVR.png
  • FC Negenmanneke Facebook
  • FC Negenmanneke Instagram

Volg ons via sociale media!

IS.png

Contact

Tel: 04.79.41.80.24

Adres

Fabriekstraat 271

1601 Ruisbroek

Met dank aan Groundhoppers By Night voor het fotomateriaal! - Facebook.com/groundhoppersbynight