Samen vliegen we er opnieuw in om er een mooi en sportief seizoen van te maken. 

Hoewel kameraadschap, clubliefde en de familiale sfeer ook dit jaar centraal staan, willen we onze sportieve ambities niet wegsteken. We hopen, na het behalen van onze hoogste rangschikking ooit vorig seizoen, ook dit jaar een mooi en stabiel seizoen te draaien in 3de Provinciale. Na drie prachtige seizoenen onder leiding van Christophe Peeters zal vanaf 2020-2021 Christophe Heymans de rol van T1 overnemen.

 

Jeugdcoördinatrice Valérie Marchoul staat nog steeds paraat voor de trainers en jeugdspelertjes. Met trots kunnen wij ook melden dat wij dit seizoen met maar liefst 10 jeugdploegen aan het nieuwe seizoen beginnen.

 

Om iedereen in onze club zijn of haar hobby te kunnen laten uitoefenen zijn er veel handen nodig. Wij kunnen zoals steeds rekenen op een heleboel partners en op de inzet van de vrijwilligers die een heel jaar lang de handen uit de mouwen steken. Alvast bedankt hiervoor! 

 

De samenwerking met het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw verloopt ook nog steeds zeer vlot. Voor de continuïteit van deze positieve samenwerking rekenen wij op huidig schepen van Sport, Herwig Smeets en burgemeester, Luc Deconinck. Wij willen het volledige gemeentebestuur ook bedanken voor de het vernieuwen van onze kleedkamers tijdens het tussenseizoen.

 

Ook een woord van dank voor onze sponsors en supporters, die onze club steeds opnieuw steunen. 

 

Hoewel het tussenseizoen een zeer bizarre periode was die veel onzekerheid met zich meebracht zijn wij klaar voor een nieuw seizoen vol voetbalplezier, hopelijk jullie ook! 

 

Tot binnenkort! 

Het bestuur.

FC Negenmanneke Trooper
MVR.png
  • FC Negenmanneke Facebook
  • FC Negenmanneke Instagram

Volg ons via sociale media!

SIT.png

Contact

Tel: 04.79.41.80.24

fcnegenmanneke@gmail.com

Adres

Fabriekstraat 271

1601 Ruisbroek