top of page

Wij nemen deel aan #DoneerJeClub !

Wist jij al dat de Rode Duivels fan zijn van alle pleegkinderen in ons land? Dat zijn er in totaal zo'n 10.000. Ze wonen in een pleeggezin, bij een pleegmama of pleegpapa. Dat lijkt veel maar toch zoeken ze ook voor heel wat andere kinderen nog een warm gezin. En daarom gaat Pleegzorg Vlaanderen samen met de Rode Duivels op zoek naar heel veel nieuwe pleeggezinnen.

Bekijk hier de teaser:

Net als de Rode Duivels 'doneerden' wij onze club aan Pleegzorg Vlaanderen in het kader van hun nieuwe campagne. Samen willen wij op zoek gaan naar nieuwe pleeggezinnen voor kinderen die een tijdje niet thuis kunnen wonen. Met dit spandoek willen we gezinnen die nog een plekje vrij hebben aanspreken om pleeggezin te worden:

FC Negenmanneke Pleegzorg Vlaanderen

Wil je zelf ook een handje helpen?

Neem dan gerust een kijkje op: http://www.pleegzorgvlaanderen.be

Misschien heeft jouw club ook een Facebook- of Twitter-pagina? Dan kan je onderstaande foto instellen als coverfoto om Pleegzorg Vlaanderen op sociale media een duwtje in de rug te geven.

Meer weten over de actie?

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page