top of page

Speeldag 1 tot 10: De statistieken!

Na 10 speeldagen staat onze eerste ploeg derde in de stand. Een ideaal moment om even alle statistieken op een rijtje te zetten.

Algemeen klassement:

In het algemeen klassement staat ons eerste elftal, met 21 punten, op de derde plaats. FC Herne telt 23 punten en KHO Huizingen is de huidige leider met 25 punten.

Algemeen Klassement FC Negenmanneke

Klassement UIT/THUIS:

Ons eerste elftal behaalde 13 punten op verplaatsing en 8 punten op eigen veld. Enkel leider KHO Huizingen behaalde meer punten op verplaatsing (15).

Prestaties Uit FC Negenmanneke
Prestaties Thuis FC Negenmanneke

Gemaakte doelpunten:

FC Negenmanneke staat met 23 gemaakte doelpunten op de 8ste plaats in de doelpuntenstand. Amper 5 van de 23 doelpunten werden op eigen veld gescoord. Alleen D. Pamel doet slechter (4 dpt.). FC Negenmanneke scoorde duidelijk meer op verplaatsing. Met 18 doelpunten moeten ze enkel onderdoen voor KV Zuun (20 dpt.).

Doelpunten gemaakt FC Negenmanneke

Tegendoelpunten:

FC Negenmanneke slikte amper 7 doelpunten op 10 wedstrijden. Enkel FC Herne doet beter. Zij incasseerden 1 doelpunt minder. FC Negenmanneke incasseerde 4 doelpunten op verplaatsing en drie doelpunten op eigen veld.

Doelpunten tegen FC Negenmanneke

Topschutter:

In het algemeen klassement van de topschutters kan enkel Michaël Cockmartin FC Negenmanneke vertegenwoordigen. Met zijn 5 doelpunten staat hij op de achtste plek.

Bij FC Negenmanneke zelf wordt hij op de hielen gezeten door Steven Leysens (4) en Christopher Degryse (3).

Topschutter algemeen FC Negenmanneke
Topschutters FC Negenmanneke