"FC9M on tour!" (+foto's)

March 17, 2016

 

 

Op vrijdag 28 juli 2017 vertrokken de mannen van Chris Peeters op stage naar Lombardzijde. Na het eerste avondmaal stond er een quiz op het programma. Het bestuur van FC9M kroonde zich tot de verdiende winnaar. 

Zaterdag stond er om 10u een strandloop op het programma, en om 15u werd er een oefenpartij gespeeld tegen DAVO Westende (3de Provinciale). F.C. Negenmanneke won overtuigend met 1-3. De doelpunten werden gemaakt door German, Sacha en Steven. Op zondagochtend werd er nog een laatste keer getraind op het strand van Lombardzijde en daarna keerden de spelers terug huiswaarts.

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Tegenstanders Beker van Brabant bekend!

July 2, 2020

1/5
Please reload

Recente berichten